Gurumenta World Music Project FanZenekar

 

Gurumenta World Music Project Zenekar különböző népek tradicionális és modern zenéjéből merít elemeket, színeket és hangulatokat - oly modon hogy nem akar egyik műfaj eredeti autentikus tolmácsa sem lenni. Zenéjük célja a sokféle emberek, országok, korok, stílusok és érzelmek egy helyen és időben való megjelenítése, keresve a mindannyiunkban közös, időtlen emberi vonásokat, gondolatokat, érzéseket, életeseményeket és azok feloldásait. A zenekar a különféle megrendelői igényekhez mérten vállal koncerteket és egész estés táncházakat, mely során az autentikus népzenét játszó Rendes Zenekarral és annak táncosaival egészül ki a formáció.


Gurumenta World Music Project FanZenekar


 

A Gurumenta World Music Project zenekar 2009-ben alakult 8 taggal(ének,akusztikus gitár,2 hegedű,brácsa,fuvola,basszus gitár,dob,derbuka,percusion). Az elmúlt idő alatt számos koncerten és fesztiválon mutathatták meg magukat. Az utóbbihoz tartoznak például a Művészetek Völgye és a Gödör Klub fesztiváljai is.

Gurumenta World Music Project Zenekar - világ zene

 

Repertoár: Főként magyar népdalok saját hangvételű átdolgozásait játsszák a legkülönfélébb zenei stílusokban, ilyen például a flamenco, bossa nova, reggae, blues, samba, ska, swing, stb.

Zenekar Stílusa: World music fusion / Világzene / Fúzió

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zenekarra ajánlatkérés, megrendelés itt ! << katt ide >>

Várjuk további Zenekarok jelentkezését itt ! << katt ide >>